Produkter
  Webdesign
Udover vores skabeloner udbyder vi også et personligt, unikt webdesign, hvor det er kunden, der i sin helhed bestemmer, hvilken struktur og hvilket indhold, hjemmesiden skal have. Resultatet bliver en hjemmeside efter kundens helt egne mål, image og behov. Denne form for webdesign kæver langt mere, og har derfor en anden pris end skabelonerne. Kontakt os for en snak om dit behov og et uforpligtende tilbud.
Plantillas para Sitios Web en HTML y Flash   HTML og Flash - skabeloner
HTML og Flash - skabeloner er eksklusive design til en billig pris. De skabeloner er designet af professionelle designer og de indeholder mellem 5 og 9 menupunkter, som hver repræsenterer en side i din hjemmeside. Så find den bedste løsning til din virksomhed, forretning og/eller produkt. Kontakt os for en snak om dit behov, vi kan finde sammen den mest velegnet skabelon, efter din virksomhed eller forretnigs profil.
Intros en Flash   Intro i Flash
Du har nu din egen hjemmeside på nettet, men mangler en animeret introduktion, lavet i Flash. En animeret intro er den bedste måde at vise dine brugere, hvilket image og koncept, der ligger bag din virksomhed. En sådan intro er et af vores produkter, som fåes enten i skabelon eller som et individuelt design. Et individuelt design er udarbejdet specielt til dig og din virksomhed, og har en lidt højere pris end skabelonen. Vent ikke længere, og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.
Logotipos   Logo
Du kan finde lige den type logo, der passer til din virksomhed, forretning, institution, organisation eller produkt ved at søge på "Logo template" i vores søgefunktion under "Skabeloner". Hvis intet synes at passe med dit image, designer vi en personlig og unik logotype, der identificerer akkurat det, du ønsker. Kontakt os for en snak om dit behov og et uforpligtende tilbud.
  Virksomhedidentitet
Du kan finde et Virksomhedidentitet, der passer til din virksomhed, forretning, institution eller produkt ved at søge på "Corporate Identity" i vores søgemaskine under menu "Skabeloner". Virksomhedidentitet er en hel pakke, der indeholder Photoshopfiler med brevhovede, konvolutter, visitkort og logo i en opløsning på 300 dpi.
Identidad Corporativa   Bannere
Den traditionelle måde at vise en reklame på din hjemmeside, er at have et banner, der viser dine produkter eller serviceydelser, eller simpelthen for at informere brugerne om et interessant emne eller nyhed, som de ikke bør gå glip af. Vi designer opsigtsvækkende og professionelle bannere til en meget lav pris. Kontakt os for en snak om dit behov og et uforpligtende tilbud.
  Fotografier
Vi kan hjælpe dig med at tage billeder til din hjemmeside, og give dig praktiske råd om, hvordan dine produkter bliver vist professionelt, kunstnerisk og funktionelt. Vi har løsningen, der tilpasser sig dine behov for kvalitet og pris.
  Multimedie
Vi har kapaciteten til at lave multimedieprodukter, såsom: Programmer, der er designet specielt til din virksomhed, lærerige spil, underholdningsspil, interaktive spil osv. Vis os dit behov, og vi viser dig en løsning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
  Konsulentvirksomhed
Du er i tvivl om, hvad man skal gøre for at få en hjemmeside. Dette og mange andre spørgsmål kan vi hjælpe dig med. Tro ikke du er den eneste der har dem. Kontakt os og få profesionnel rådgivning.
  Gratis serviceydelser
Når du køber vores produkter, får du adgang til vores konsulenttjeneste og support uden yderligere omkostninger indenfor 15 hverdage efter, at hjemmesiden er færdig. Vi tager os af alle de tekniske detaljer, som du ikke har kendskab til eller ikke har ressourcer til at tage dig af. Vi kan råde dig, når du skal finde en server og en adresse på et webhotel, og hjælpe dig med at lægge din hjemmeside op på serveren.
Home  |  Skabeloner |  Produkter  |  Prisliste 
Copyright © FLOTDESIGN.DK, All rights reserved ® 2004-2009 | support@flotdesign.dk | Tlf.num: 30 13 24 12